Bewertungen von Cafetaria Zwijndrecht Zwijndrecht

Neue Beurteilungen

4.0
Dani
8 Juli 2024

Lekkere patat

Zwartjes
29 Juni 2024

Eten van prima kwaliteit. Echter 1.5 uur op een bestelling wachten is niet wenselijk

Dani
24 Juni 2024
Daisy
22 Juni 2024

1 uur gewacht op ons eten. Toen het bezorgd was, was het eten koud. Contact opgenomen en gelukkig goede service en kregen we onze bestelling opnieuw bezorgd. Eten was prima. Lekkere vette hap.

B.keijzer
21 Juni 2024

Super snel, goed warm en lekker

Tamara
12 Juni 2024

Patatje Stoofvlees is nergens zo lekker als hier ! En snel bezorgd

Anja
1 Juni 2024

Lekker gegeten na een uurtje bezorgtijd(zsm) en goed warm. Voor herhaling vatbaar hoor!

M.Mol
28 Mai 2024

Supersnel bezorgd. Eten was weer goed.

RS
20 Mai 2024

Snelle levering, goede kwaliteit. Wij bestellen hier regelmatig!

Anja Adriaanssen
20 Mai 2024

Keurig op tijd onze volledige bestelling ontvangen. Iedereen was tevreden en we hebben heerlijk gegeten. Zelfs de kleinste was blij met zijn verrassing bij het kidsmenu.

Boedhabeeer
15 Mai 2024

Ik vind het fijn om te bestellen bij cafetaria Zwijndrecht, prijs kwaliteit verhouding is erg goed ik vind de pinda saus alleen niet zo erg lekker dat is alles eigenlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Rene Jooren
6 Mai 2024

Lekker eten en vriendelijke bezorger

Arie
20 April 2024

Grote patat tereyaki. Wat een kliederzooi. Tereyaki over de patat, patat slap en te weinig afgedekt met folie. Beter is apart verpakken. Jammer.

Hennie
13 April 2024

Snel bezorgd

Tobie
12 April 2024

Goed gegeten en vlug bezorgd. Alleen de uitjes vergeten op mijn patat waterfiets. Jammer.

Hans
28 März 2024

Eten is van prima kwaliteit, jammer dat de bestelling niet compleet was. De bestelde pindasaus ontbrak. Gelijk bellen heeft niet zo'n zin want om nou een bakje saus na te laten leveren schiet ook niet op. De rest is dan toch ook al op (of als ik zou wachten op de saus is alles koud).

IvD
23 März 2024

Heerlijk gegeten. Flinke maaltijd

De jong
22 März 2024

Helaas had ik dit keer geen geluk !! Na het eten van 2 frikandellen speciaal de gehele nacht op het toilet kunnen verblijven!! Erg jammer want ik bestel regelmatig hier en altijd erg te spreken

Broeders
13 März 2024

Smaakte prima, goede porties, verse salades bij de menu's en keurig op tijd bezorgd, top!

Xxxx
13 März 2024

WAARDELOOS

T
11 März 2024

Super! Eten was goed warm en drinken / ijs goed verpakt en zoals hoort. Snelle bezorging

Jan pieter
9 März 2024
Dan
26 Februar 2024
Dniese
26 Februar 2024

Normaal is het super. Deze keer was de patat koud en sommige snacks ook. Dat was jammer.

Petra
19 Februar 2024

Prima

Frank
17 Februar 2024

Altijd top

J b Paul
15 Februar 2024
Chantal V
12 Februar 2024

Prima eten en snel bezorgd

DJ
19 Januar 2024

Eten is echt lekker maar ik heb 1,5 uur op m’n eten moeten wachten……..

Ilona scheur
18 Januar 2024

Prima eten. Al meerdere malen een familiepakket besteld en is het altijd warm en de snacks zijn heerlijk. Iets later dan gehoopt bezorgd maar ik kan me erg goed voorstellen dat het erg druk is daar

Ron
3 Januar 2024

De friet was koud

Tessa
29 Dezember 2023
L
20 Dezember 2023

Was snel warm en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Broeders
13 Dezember 2023

Eten was er snel dus goed warm, vriendelijke bezorger en het smaakte prima :)

SamWest
3 Dezember 2023

Frietjes waren heerlijk en precies op de afgesproken tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

WS
2 Dezember 2023

Om 17.16 uur besteld. Het zou zsm bezorgd worden, dat werd volgens de email 18.20 uur. Om 18.42 ben ik gaan bellen, prompt ging eindelijk de deurbel. Maar alles was lauw, terwijl de dame aan de telefoon zei dat de bezorger net vertrokken was. Jammer, wel opgegeten, want ik viel inmiddels bijna om.

Dan
29 November 2023
Kooiman
17 November 2023

Wel fijn als ze de opmerkingen eens lezen

Kees
8 November 2023

Over de bezorger valt niks aan te merken vriendelijk. Maar het eten was erg slecht, patat erg slap. Het leek of de snacks in oud vet gebakken waren. Hier niet meer bestellen..

Matthijs
5 November 2023

Het eten was lekker, alleen werd het al om 17.15 bezorgd terwijl we besteld hadden voor 18.00.

Ron v d Horst
30 Oktober 2023

Perfect was het weer

Kok
27 Oktober 2023
Karin
23 Oktober 2023

Prima en voldoende eten,snelle bezorging

Mandy
21 Oktober 2023

Altijd op tijd en altijd lekker.

Ron v d Horst
18 Oktober 2023

De friet was koud en slap

Ron v d Horst
11 Oktober 2023

Altijd op tijd en warm dankjewel

Schaapje13
9 Oktober 2023

Alles was lekker, snelle bezorging

Anoniem
5 Oktober 2023

Goed eten goede bezorging en niet te duur.

Ron v d Horst
27 September 2023

Alles was perfect

Ron v d Horst
15 September 2023

40 minuten te laat helaas

martin groenewoud
9 September 2023
Elles
7 September 2023
Esther
31 August 2023

Was heerlijk en snel bezorgd! Echt een aanrader!!

Groenewoud
28 August 2023
Ronald kok
27 August 2023

Super lekker eten vriendelijke personeel en goede service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Ron v d Horst
16 August 2023

Bij de bestelling was een foutje we hadden besteld twee frikadellen speciaal waarvan 1 zonder ui maar kreeg twee met ui jammer

Ron v d Horst
28 Juli 2023

Prima en optijd

Ron v d Horst
21 Juli 2023

Jullie zijn altijd op tijd en de producten zijn goed ga zo door đź‘Ť

Hans paul
13 Juli 2023

Het was geweldig top

martin groenewoud
2 Juli 2023

alles warm en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Annelies
28 Juni 2023

Bezorging op tijd. Eten was heerlijk en super warm

Marcelle
24 Juni 2023

Eten prima. Bezorging werd verwacht om 18.20, om 18.30 nog niets dus gaan bellen. 14x gebeld, alle keren niet te bereiken! Uiteindelijk mijn kinderen maar een boterham gegeven toen om 19.10 ineens de deurbel ging met de bestelling. Bovenstaande aangegeven en werd gezegd dat het druk was. Prima, kan gebeuren maar zeg dan niet dat het 18.20 wordt bezorgd en zorg dat je telefonisch bereikbaar bent!

D.
23 Juni 2023

Voor het eerst in een lange tijd moest ik bij deze restauratie meer dan 40 min wachten terwijl het niet eens een grote bestelling was. Ik heb tig keren gebeld en telkens waren jullie bezet, niemand heeft aangegeven dat de bezorger er later zou zijn en toen de eten was bezorgd had hij niet zijn excuses aangeboden voor het te laat komen, Jammer.

M.
23 Juni 2023

Anderhalf uur op ons eten moeten wachten, meerdere keren gebeld maar nummer was onbereikbaar. Naar de cafetaria zelf gegaan omdat deze op 7 minuten afstaand lopen is, daar gaven ze als reden dat het druk was op de weg en de telefoon net stuk was gegaan. Normaal gesproken zal ik niet snel een slechte beoordeling geven, maar ze hadden op zen minst een mailtje of excuus kunnen geven

Van gorp
11 Juni 2023

Wij hadden snacks besteld en een beker pindasaus Pindasaus zat er niet bij wij bellen toen z3i ze ja maar het is druk niets mee rte maken een bestelling moet compleet zijn dus ze zijn her na 20 min wel komen brengen maar met koude snacks ik vind het slordig en niet netjes helaas

Niek
5 Juni 2023
Anoniem
7 Mai 2023

Goede service. Niks anders.

Thea
5 Mai 2023

Heerlijke patat stoofvlees en huzarensalade. Mooi op tijd bezorgd. Zeker de moeite waard.

Anita Van Beek
5 Mai 2023

Erg tevreden over de kwaliteit van het eten en snelheid van bezorgen.

Anoniem
5 Mai 2023

Snel bezorgd, goed warm en lekker gegeten.

Hun van Lelieveld
24 April 2023

Ik had een berenklauw menu besteld maar daar zat geen pindasaus bij wel een beetje jammer als je een menu besteld Verder was het eten prima bezorging netjes op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Elles
20 April 2023

Supergoede oplossing voor de vergissing vorige keer! Bedankt, het was weer heerlijk!

Stef
20 April 2023

Eten was goed! Bezorging duurde wat lang maar kan altijd gebeuren

Nico v.d.Wal
10 April 2023

Alles goed. Behalve de sate saus.is niet zo lekker.

Evelien
2 April 2023

Geschatte tijd en bezorg tijd schilde half uur. Ook miste we alweer iets in onze bestelling. En als je belt daarover de vraag krijgt besteld u vaker bij ons? Ja. Kan het dan bij volgende bestelling? Euh nee zitten nu te eten. Ik bestel omdat ik het wil hebben moet ik dan zeggen tegen kind nou vandaag krijg je alleen patat je snack krijg je over week of 3 als we weer bestellen? Toen iedereen al klaar was kwam de vergeten snack een keer. Gaat laatste tijd elke keer dingen fout. Iets vergeten of dan ergens saus bij waar wat we niet besteld hebben. Wordt nu wel erg vervellend. Bij bijv. De beren als er wat fout gaat staan ze heel snel met vergeten product voor je deur en krijg je extra cake of ijsje als excuus. Hier stond bezorger beneden bij deur flat. Door de intercom te gillen. DOE FF DEUR OPEN!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

John Jansson
2 April 2023

Flesje Fanta was over de datum, is niet netjes om deze nog te verkopen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Sylvia van Trooijen
15 März 2023

Voorheen hele goede ervaringen, deze keer niet zo goed, schnitzelmenu, veel patat, schnitzel vrij hard, alleen fritessaus, geen champignon of stroganoff saus, ook niet om bij te bestellen, dan liever geen frisdrank.

Matthijs
12 März 2023
Ina hamar
15 Februar 2023
Elles
5 Februar 2023

Super warm allemaal. En precies op tijd...zelfs iets eerder... heel fijn!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Lengkeek
28 Januar 2023

Super

Els
25 Januar 2023

Niks te klagen!

Leo
20 Januar 2023

Snelle levering, goede kwaliteit, heel vriendelijk personeel

Ina hamar
4 Januar 2023
Anoniem
31 Dezember 2022

Goed warm snel bezorgd! Top!

Vinay
21 Dezember 2022

Snelle bezorging. Eten nog heerlijk warm. Geen klachten.

Ploeger
17 Dezember 2022

2 uur op ons eten zitten wachten , gebeld,het is er over 10 tot 15 minuten wand het was erg druk , vervolgens nog een half uur gewacht , kids ondertussen maar een broodje gegeven ,vervolgens miste bij het snitzel menu de friet en het drinken . Frikandel enzo kan je weinig aan verpesten maar de loempia speciaal was ook niet te eten 1 vet gevulde soppige loempia . Zonde wand kwa prijs is het reëel en de eerste keer dat wij bestelden was het gewoon goed , dit was de 2 de keer .. voor ons even niet meer in iedergeval.

Dennie
10 Dezember 2022

Ruim een uur gewacht op een kleine bestelling. Hamburger speciaal voor de helft op, smaakte nergens naar. Ook patat oorlog voor de helft op. Patat was niet echt warm meer, was gedeeltelijk slap en en had wat langer gebakken mogen worden. Pindasaus had weinig smaak. Al met al voor mij geen tweede keer meer.

Els
4 Dezember 2022

Een heerlijk goed gevulde kapsalon, met champignons, sla, komkommer, tomaat...alles goed warm! En (hoe doen jullie dat?) knapperige patatjes onderop...

Daam
26 November 2022
Kooiman
25 November 2022

De patat was lauw de snitzel te hard gebakken en niet warm beetje jammer want normaal altijd goed aleen andaag niet

Elles Nouwen
23 November 2022

Het was weer heerlijk! En...álles was zo goed warm... compliment!!

Ina hamar de la brethoniere
23 November 2022
Elles Nouwen
18 November 2022

Satespies had iets minder doorbakken mogen zijn. Was nu een beetje droog jammer. Maar de frietjes: ze waren gloeiende heet! Geweldig. Loempia was ook heerlijk!

Elles Nouwen
19 Oktober 2022

Het was superlekker en alles perfect warm...zelfs de laatste patatjes....

Bianca Keijzer
9 Oktober 2022

Snel, warm en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Keijzer
9 Oktober 2022

Er staat dat bestellen via jullie eigen website goedkoper is dan via thuisbezorgd, maar ik was nu duurder uit...was maar 10 cent, maar goed...de info klopt dus niet

hj van lelieveld
1 Oktober 2022

Had eten besteld om 18:30 maar het om 16.45 al gebracht Foutje bedankt Was nog niemand thuis

Inge
6 Juli 2022

Zeer lekker en de salade was top

Jennifer
23 Juni 2022

Altijd op tijd en nog goed warm niks mis mee